Slunecna Louka Hotel

Slunecna Louka Hotel, Csehország, Lipno, 2018-09-06, Félpanzió

Slunecna Louka Hotel starstarstar

Csehország » Lipno

Időpont 2018-09-06 - 2018-09-09
Időtartam 4 nap
Közlekedés autóbusz (-)
Ellátás Félpanzió
Utazás típusa Sportutazások
Utazás száma:60805463304 € (-0 %)
(96 200 Ft)
Slunecna Louka Hotel

Fekvés
A 2004-ben épült szállodának kitűnő az elhelyezkedése. 300 méterre fekszik a Lipnói-tóparttól, a kikötőtől, hasonlóan közel van a bicikli kölcsönző, a nyári szánkó pálya és a parti kinti medence is.

11 000 m2-es területén nagy sétákat lehet tenni élvezve a táj szépségét és a békés környezetet. Ugyanakkor pár perc alatt elérhető a település nyüzsgő központja is.

Különálló 4 emeletes hajót formázó főépülete és újonnan épült melléképületi szárnya az erdő szélén található.
Szállás
Szobái összkomfortosak, természetes fényben fürdenek, többségük a tóra vagy a környező tájra néz. A csoport részére 2,3 ágyas szobák állnak rendelkezésre a fő-és a melléképületben egyaránt. Egyágyas elhelyezésre a kb.900 méterre fekvő Hotel Riviera Lipno 3* szállodában van lehetőség.
Felszereltség
WIFI, parkoló, sportszer tároló, játszótér, kinti fűtött étterem
További részletek
Ellátás: Félpanzió. Svédasztalos reggeli meleg és hideg ételekkel, 2 fogásos felszolgált vacsora (leves, főétel).
Ellátás
Félpanzió. Svédasztalos reggeli meleg és hideg ételekkel, 2 fogásos felszolgált vacsora (leves, főétel).
Közlekedés
A 2004-ben épült szállodának kitűnő az elhelyezkedése. 300 méterre fekszik a Lipnói-tóparttól, a kikötőtől, hasonlóan közel van a bicikli kölcsönző, a nyári szánkó pálya és a parti kinti medence is.
Program
Tervezett program:

2018.09.06-09 (4 nap/3 éj)

Szeptember 6., csütörtök:

Indulás a kora reggeli órákban (kb. 07.00) kényelmes felszereltségű turistabusszal.

Pár órás utazás után első hosszabb megállónk a Duna partján elnyúló festői osztrák Krems településen lesz.

Itt kezdődik a wachaui völgyszoros, a Duna legszebb szakaszán.

A Melk és Krems között húzódó 30 km-es Dunaparti szakasz az UNESCO világörökség védelme alatt van. Wachau hires bortermelő vidék, a tájat ennek megfelelően a teraszos ültetésű szőlőtőkék uralják.

Rövid sétát teszünk a hangulatos pincesorok között, megcsodáljuk vad romantikus óváros utcácskáit és az alattunk kavargó Dunát.

Majd átbuszozunk a Wachau gyöngyszemeként is emlegetett, kék-fehér plébániatemplomáról híres Dürnstein faluba. A középkori hangulatot idéző kisváros fölé magasló sziklaszirtek impozáns látványt nyújtanak.

Elgémberedett tagjainkat egy kis túrázással hozzuk lendületbe.

A laposabb tájak kedvelői a Duna mentén túrázva szippantják be a sajátos mikroklímájú táj és a víz illatát.

A komolyabb túrára vágyókkal megmásszuk a partról is jól látható dürnsteini várat. A kiszögellésekben megpihenünk és gyönyörködünk a páratlan panorámában és a méltóságosan kanyargó Dunában. A hegygerinc tetején 564 méteren fekvő vár az 1600 évek óta romokban áll. A hegytetőn elfogyasztjuk szendvicseinket majd visszaereszkedünk a kisvárosba.

Felderítjük a kanyargó utcákat, házakat majd felfrissülve folytatjuk utunkat Dél-Csehország felé.

2,5 óra utazást követően megérkezünk aznapi utolsó állomásunkra a Lipnoi tó melletti szállodánkba.

Átvesszük a szobáinkat és egy jól eső vacsorával zárjuk a napot.


Szeptember 7, Péntek

Reggeli után felkerekedünk a környék megismerésére.

Túrázunk a tó mentén, a környező dombokon, és felmegyünk a mesterségesen kialakított tó fölé magasodó különleges építési megoldással készült, fából épült kilátóba.

A kényelmesebbek lanovkával is fel tudnak jönni a kilátóba.

A „Treetop Walkway” azaz sétaút a fák tetején névre hallgató kilátó egyedülálló a Cseh Köztársoságban. Tervezői arra törekedtek, hogy a kilátó tökéletesen illeszkedjen a lipnoi tájképbe.

A kilátóból a merészebbek egy 52 méteres zárt csúszdacsövön tudnak leggyorsabban lejutni.

Délután fakultatív program keretében ellátogatunk Dél-Csehország ékszerdobozába, a középkor hangulatát tökéletesen megőrző Cesky Krumlovba. A város történelmi negyedét 1992.-ben az UNESCO felvette a világörökségek listájára.

Aki már egyszer ellátogatott ide biztos, hogy visszavágyik.

A Moldva folyó kettős kanyarulatában feltűnő vár és a felette magasodó kör alakú torony látképe bővöletbe ejt csakúgy mint a hangulatos utcák, vagy a folyópartra épült egykori malom épületek melyek ma már teraszos étteremként, kávézókként üzelemnek.

A reneszánsz homlokzatok, impozáns épületek látványa mellett ne feledkezzünk meg a helyi sörfőzdékről sem. A városi kocsmákban számos remek helyi nedűvel csillapíthatjuk szomjunkat.

Aki nem tart velünk Cesky Krumlovba az szabad program keretében élvezheti a környék nyújtotta sport-és szabadidős tevékenységek sokaságát. (csónakázás, kalandpálya, kerékpározás…)

Este egy ízletes vacsoránál cseréljük ki élményeinket.


3. nap , Szeptember 8, Szombat

Reggeli után bepakolunk a buszba és útnak indulunk egy újabb ország és egyben utolsó állomásunk, a 3 folyó találkozásánál fekvő varázslatos Passau irányába.

Délelőtt még túrázunk egyet a bajor erdőben, elfogyasztjuk szendvicseinket egy panorámaponton majd célba vesszük passaui szállásunkat.

Szobáink elfoglalása, rövid pihenős és átöltözés után bemegyünk Passau óvárosába, a Duna és az Inn folyók által közrefogott félszigetre.

Saját térkép segítségével egyénileg fedezheti fel mindenki a számára érdekes részleteket, elidőzhet a kedvelt épületeknél, fotótémáknál.
Passaut sajátos fekvése, történelmi múltja, gyönyörűen megmaradt középkori óvárosa teszi igen közkedveltté a turisták körében. A 3 folyó - Duna, az Inn és az Ils­ – találkozásánál épült város rentkívül népszerű turisztikai célpont. Innen indulnak a folyami hajók és a Duna menti kerékpárprogramok is.

Az ékszerdobozként benyúló félsziget legfontosabb nevezetessége a Szent István dóm ahol a világ legnagybb orgonája is megtalálható. Érdemes ellátogatni a késő gótikus stílusban épült városházához ahol magyar vonatkozással is találkozunk.

Egy dombormű mutatja a helyet ahol Sisi ekkor még Wittelsbach-hercegnőként hajóra szállt, hogy Ferenc Józseffel kötendő bécsi esküvőjére utazzon.

A Niederburg-kolostorban élt Szent István király halála után felesége Gizella.Sírját is itt találjuk.

Vacsoránk helyszínén egy tradícionális központi étteremben találkozunk újra ahol együtt ízleljük meg a bajor konyha remekeit.

Vacsora után visszamegyünk a szállodába. Aki szeretne bent tud maradni egy esti városnézésre majd helyi busszal visszajönni.(a szálloda kb. 3 kmre található a központtól, közvetlen helyi buszjárattal megközelíthető).


4.nap, Szeptember 9., Vasárnap

Reggeli után csomagjainkat betesszük a buszba, ezt követően új perspektívából fedezzük fel a várost. Passau dimbes-dombos részein nordicos városnézés keretében járjuk be a félszigeten kívüli részeket.

Botos városjárásunkat követve elhelyezkedünk a buszban és hazaindulunk. Útközben megállunk még ebédelni, érkezés Budapestre az esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az ár tartalmazza
Utazást autóbusszal
3 éjszaka szállást
Első nap vacsorát, a többi napokon félpanziós ellátást
Vezetett Nordic walking túrákat a programban felsoroltak alapján magyar túravezetőkkel
Helyi adókat a szállásokon
Az ár nem tartalmazza
Italokat a vacsoráknál
Biztosításokat (útlemondási és utasbiztosítás)

Nem található a szálloda áttekintése.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 


A GPS koordináták nem elérhetőek