800

Sífutó tábor Roglán
     
 
Sokadszorra térünk vissza, erre az 1500 méteres magasságban fekvő különleges szlovén sífutóterepre, amit azért szeretünk mert közel van (kb. 381 km, kb. 4 óra), mert több szállástípusból is választhatsz, mert nagyszerű a konyha (svédasztal), van tornaterem és wellness részleg, gyönyörű a táj és szuper a sífutópálya is.

 Rogla sífutás  

  

Oldal 0 a 1, ábrázolva 0 kínálatok 0 teljesen, tól 0. ig 0. kínálat-ig.

Megjegyzés: a csoportok indulásához minimum 30 fő befizetése szükséges!

 

Utazás egyénileg!
Ajánlott útvonal autóval (kb. 380 km, 4 óra): Budapest –M7-es autópálya 232 –es kijáratnál E/65/E71/A5 irányba lekanyarodni Letenye/Zágráb/Ljubjana felé majd egyenesen E653/A5 úton Maribor irányába - Maribor előtt az E57/E59/A1 kijáratnál Ljubljana/Maribor center/Zagrab/Celje irányába lefordulni, kb. 30 km után Slovenske Konice irányába lekanyarodni az autópályáról, Zrece - Rogla.

Táborainkhoz un. telekocsit szervezünk, így ha nincs autód vagy nem szeretsz ennyit vezetni csatlakozhatsz valakihez.

 

Roglán korlátozott mennyiségben és minőségben lehet sífutó felszerelést kölcsönözni. 

Felszerelést itthon tudsz bérelni a Bozsik Sífutóiskola mintaboltjában:
XIV. Thököly út 131/b 2. emelet 1.

12 éven aluli gyermekek részére a sífutó felszerelést a Bozsik Sífutóiskola biztosítja! Jelentkezéskor e-mail-ben a gyerek vagy gyerekek adatait írd meg: testmagasság,lábméret. A felszerelésért el kell jönni a mintaboltba és magatoknak kell kihoznotok a táborba!

Érkezés mindenkinek a Hotel Rogla recepciójára!

A recepciónál mondd, hogy az ANRÉ Tours csoportjához (Lőkös Réka), vagy a Bozsik Anna csoportjához tartozol. Az útleveledet, vagy a személyidet le kell adnod és ki kell töltened a bejelentkezési lapot. 
A szobákat 14 órától lehet elfoglalni. 

Jelentkezési határidő: előfoglalásban 2015. október 31. legkésőbb 2015. november 26.