405

Sífutó tábor Pokljukán
Oldal 0 a 1, ábrázolva 0 kínálatok 0 teljesen, tól 0. ig 0. kínálat-ig.

 

Haladó csoportunk résztvevői lelkesen tértek haza a tavaly februárban megtartott sífutó táborból. Pozitív visszajelzéseik alapján nem volt kérdés, hogy idén ismét a különleges mikroklímájú szlovén fennsíkot választjuk februári kis csoportos helyszínünknek.

Ebbe a táborba várunk minden haladó sífutót aki bár évek óta űzi ezt a sportot szeretné technikáját fejleszteni, videóelemzés során megbeszélni, kielemezni a hibákat. A bátorítást 2 olimpikon, Bozsik Anna és Holéczy Bea nyújtja.

Pokljuka Szlovénia legismertebb fennsíkja,  itt rendezik meg minden évben a Biathlon világkupa egyik fordulóját. Százéves fenyőerdők és magaslati legelők borította fennsíkján 1347 méter magasan Sífutó-és Biathlon Sportközpont üzemel.

A Sportközpont speciális hóágyúinak köszönhetően már az első hópelyhek megjelenésétől alkalmasak a pályák a sífutásra.

A központ közepén álló egyetlen szállodától indul a gondosan karbantartott 40 km sífutó pálya. Ennek közel fele klasszikus sífutásra alkalmas, 6 km IBU és FIS szabvány szerint kialakított, a többi korcsolya pálya.

 

Szállás: Hotel Center 3*

Különleges elhelyezkedésű modern szálloda közvetlenül a sífutó pályák mellett.

A hétköznapokat hátra hagyva élvezhetjük az érintetlen természet, száz éves erdő és a harapnivalóan friss hegyi levegő varázsát. Pokljuka hatalmas fennsíkja, mely átnyúlik a Triglav csoport keleti szélén ideális menedéket nyújt napjaink modern városi emberének.

A speciális fekvést a szálloda melletti biathlon központ egészíti ki. Itt ki lehet próbálni a lövészetet is a Triglav Sport Központ szívében.

Felszereltség: Parkoló a hotel előtt, sítároló, a’la carte étterem 80 férőhellyel, az éttermen belül helyezkedik el a kandalló körül a bár és kávézó. Két fitness terem, finn szauna.

 

Gyönyörű kilátás nyílik az étteremből a sífutó stadionra és biathlon lőtérre.

Elhelyezés: A két emeleten fekvő szállodában letisztult formavilágú szobák találhatók. Lehetőség van egyágyas, kétágyas, háromágyas elhelyezésre. A szobák egy része az erdőre, másik része a parkra vagy a stadionra néz. Valamennyi szobában wireless internet, hűtő, széf, telefon, LCD 32’ tv található.

Ellátás: Félpanziós, svédasztalos formában. Vacsorára hideg-meleg előételek, levesek, tészták, különböző húsok, változatos saláták és desszertek alkotják a kínálatot.

Időpontok és árak

Az ár tartalmazza:

- félpanziót (svédasztalos reggeli és vacsora)
- napi 2x2 óra sífutás oktatást
- esténkénti nyújtást
- videó elemzést
- szakmai megbeszéléseket, konzultációkat
- sífutópálya használati díját
- az üdülőhelyi díjat
- a szálloda wellness részlegének ingyenes használatát

Árak:

2018. február 7-11. (5 nap 4 éjszaka félpanzióval)

Felnőtt:                108 700 Ft/fő 

______________________________________________________________________________________________________________________

Egyéb költségek: ajánlott biztosítás, sífutó felszerelés bérlése!

Felszerelést (16 200 Ft sífutósí, bot, cipő) tudsz bérelni a Bozsik Sífutóiskola mintaboltjában: XIV. Thököly út 131/b 2. emelet 1.

A sífutás oktatás árai saját szervezésű szállás esetén: 30 EUR/fő Ez esetben a helyszínen a sífutó pályák használatáért is kell fizetni xx EUR/fő

Megjegyzés: a csoport indulásához minimum 20 fő befizetése szükséges!

Utazás egyénileg!
Ajánlott útvonal: https://goo.gl/xwa9bI

Jelentkezési határidő: előfoglalásban október 15., legkésőbb 2017. január 5. a szabad helyek függvényében!

A Bozsik Sífutóiskola táborait az Anré Tours utazási iroda bonyolítja!

Fontos! Kérjük, figyelmesen olvasd el az utazási feltételeket! és a Fizetési feltételeket!