Foglalási feltételek

Foglalási feltételek

FOGLALÁSI ÚTMUTATÓ

 

Ajánlatkérés, ajánlat keresése

1. Egyedi elképzelései alapján kérhet ajánlatot irodánktól:

  • e-mailben
  • az ajánlatkérő adatlapot kitöltve vagy 
  • telefonon 

2. Web oldalunk keresőjében böngészhet több 1000 utazási ajánlat közül és elküldheti a kiválasztott utat.

    A keresés több módon is lehetséges:

  • A Főmenüben található keresőmaszk segítségével
  • A kínálat menüpontban az utazás típusára tud rákeresni
  • Az országok szerinti kínálat menüpontban pedig országonként és ezen belül városokra lehet keresni

Foglalás, Visszaigazolás

Ha sikerült megfelelő ajánlatot találnia és a rendszeren keresztül elküldte online foglalását akkor ellenőrizzük a helyeket majd írásban visszaigazoljuk a foglalást

A visszaigazolást követően 40 % előleggel tudja foglalását biztosítani. Az utazás megkezdéséhez számított 35 napon belül már a teljes részvételi díjat ki kell fizetni.

A foglalási rendszerben az ajánlatok naponta egyszer frissülnek ezért esetenként tartalmazhatnak árbeli eltéréseket vagy előfordulhat, hogy elfogynak időközben a rendszerben még szabadnak látszó helyek.

A tényleges árak és foglalhatóság mindig a visszaigazolásban kerül feltüntetésre.

Fizetési lehetőségek

A részvételi díj kifizetésére a visszaigazoláson feltüntetett általában 1-3 nap áll rendelkezésre. A részvételi díjról elektronikus számlát vagy díjbekérőt küldünk, melyet a Fizetési módok menüpont alatt található módon lehet kiegyenlíteni.A részvételi díj beérkezéséről értesítést küldünk.

Utazási Szerződés 

Az Utazási Szerződés a foglalás visszaigazolása, kifizetése, az ÁSZF és a Szerződés elfogadása és aláírása után jön létre.

(Az írásos ajánlatkérés valamint web oldalunkon kitöltött ajánlatkérő nem minősül szerződésnek. A visszaigazolt de nem kifizetett út sem minősül szerződésnek.)

Voucher, Utazási dokumentum

Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet és minden további dokumentumot (biztosítás, stb.) elektronikus formában vagy postai úton jutattunk el Önhöz az utazás előtti héten.