Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelemről

A személyes adatok védelme irodánk számára kiemelt jelentőségű. A www.anretours.hu weboldal használata közben szükséges személyes jellegű - azonosításra alkalmas - adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak.

A Felhasználók regisztrációt igénylő szolgáltatások (hírlevél, online foglalás) igénybevétele esetén űrlap kitöltésével, regisztrációt nem igénylő szolgáltatások igénybe vétele esetén böngészéssel (ráutaló magatartással) elfogadják az iroda Felhasználási Feltételeit.


Adatgyűjtés és feldolgozás

Személyes adatai, úgy, mint név, lakcím, levelezési cím, telefonszám, stb. csak azután kerülnek nálunk rögzítésre, miután megadta ezek valamelyikét.

Utasainktól a foglalás/ajánlatkérés során csak olyan adatokat kérünk, melyek feltétlenül szükségesek az utazás létrejöveteléhez vagy egyéb szolgáltatás teljesítéséhez. Az Ön adatai tehát elsősorban az utazási szerződésre való átvezetés céljából kerülnek felhasználásra.

Hírlevél feliratkozás, hírlevél küldés

Az Anré Tours honlapján fel lehet iratkozni hírlevélre. Az itt feliratkozók részére irodánk hírlevelet küld.

Ha a feliratkozó a jövőben meggondolja magát és mégsem szeretne hírlevelet kapni ugyancsak a web oldalon a Leiratkozás gombra kattintva tud leíratkozni. Technikai probléma esetén közvetlenül e-mailben is lehet kérni az email cím eltávolítását.

E-mail címek kezelése, adatvédelmi vonatkozásai

Az Anré Tours a hírlevélre feliratkozók e-mail címeit csak és kizárólag hírlevelének kiküldéséhez használja, azokat harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adja át. Az Anré Tours mindent megtesz annak érdekében hogy a rendszerben tárolt címek biztonságban legyenek, és harmadik személy ne tudjon azokhoz hozzájutni, illetve azokkal visszaélni.

Az Ön adatait csak abban az esetben továbbítjuk harmadik fél számára, hogyha az az utazás megvalósulásához szükséges. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Adattovábbítás a hatósági hivatalok felé csak a törvényi előírások keretében történhet.

Az Egyesült Államok vámhatósága törvényileg kötelezi az összes légitársaságot, hogy a repülési és foglalási adatokat a rendelkezésükre bocsássák. Ezeket az információkat az Egyesült Államok vámhatósága kizárólag biztonsági okokból használhatja fel.

Látogatási statisztikák 

A www.anretours.hu web oldalra látogatók számítógépének egyes adatai és IP címei statisztikai és rendszerfejlesztési célból naplózásra kerülnek. Ezeket az adatokat az Anré Tours kizárólag belső használatú statisztikák készítésére használja fel. Az IP címeket az üzemeltető semmilyen más adathoz nem köti, mely alapján a Felhasználó személye beazonosítható lenne, és harmadik személynek semmilyen formában nem adja át vagy nem teszi elérhetővé. 

Web oldalt üzemeltető cég adatvédelmi nyilatkozata

Az Utazásirendszer kft. a 2011. évi CXII. törvény 3. § 17. pont szerinti adatfeldolgozási tevékenység végzésére és a CeSYS rendszer felhasználására vele szerződést kötő felek által kezelt adatokat a hivatkozott törvény, illetve az egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően dolgozza fel. A törvény 10. § (3) bekezdésének megfelelően az adatfeldolgozó az adatkezelést érintő érdemi döntést nem hozhat, a tudomására jutott személyes adatokat kizárólag az adatkezelő rendelkezései szerint dolgozhatja fel, saját céljára adatfeldolgozást nem végezhet, továbbá a személyes adatokat az adatkezelő rendelkezései szerint köteles tárolni és megőrizni.

Vonatkozó törvények, rendelkezések:

  • 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről: